Dagen började sådär.. Jag vaknade vid 07.30 och hörde inte Felix skrika.. Han sov. 🙂

Han är sååååå söt när han sover.. Han vaknade strax efter 08.15 men låg och drog sig i en kvart.. 🙂 Gunnilstammare alltså..

Men sen började dagen gå utför. Vi fick, för en gång skull, veta på nyheterna i morse att en jävla vulkan börjat spy skit.. Detta skulle då kanske påverka vår resa i morgon till England. Felix började vara jobbig med och ville inte ha sina strumpor på sig när vi skulle ta oss ut.

Aja tänkte jag, kanske är det över till i morgon så vi kan komma iväg vid lunch. Ganska lugn går jag ner till 3-butiken och hör om kostnader för samtal från och till England och får veta att det är samma som här hemma. Good..!

Sen bar det av till farmors jobb för lunch. Gott med halv kyckling.. Och sen mot GA torg för att inhandla lite äpple till den efterlängtade pajjen.. Där mötte jag Anna och Elliot som skulle följa med till Anna och Mira. Väl hos Anna så blir det iaf paj och lite idékläckning angående framtiden och yrke mm. 🙂 Ska bli roligt och se vad som blir av denna inovativa idé.
Sen lekte barnen en massa med så klart.

De är så söta små troll.. 😛 Man blir så glad när man ser dessa gossingar..

Mira hade precis sovit middag när vi kom så hon höll sig nära mamma Anna ett tag.

Påväg hem får jag ett sms från SAS som säger att vårt flyg är inställt.. Grrr.. Morr.. Nu fattas det bara att de ska säga att vi inte kan flyga förrän om en månad. 🙁 Dock redan när vi kom hem så bokade vi om vår resa, vilket SAS tack och lov är snälla och fixar hur enkelt som helst. Så nytt datum är Tisdag till Lördag.. Ska man våga längta?