Barnpassning..

Det var en lustig dag idag. Morgonen började med att jag åkte till tandläkaren. Väl där borrade hon som vanligt. 🙁 Jag bölade som en bebis.. Fy för alltså. Som pricket över i:et så fick jag betala för mycket. Så denna månaden blir vääääldigt fattig.. Blir jobbigt att betala räkningarna.. Tror jag måste sno lite från sparkassan.. 🙁 Blir ingen resa detta året iaf.

Sen var det dags för möte nere i stan. Jag kom hem efter tandläkaren och hittade sambon och Felix i bara pyjamaserna.. Felix skulle vara klar så han kunde följa med mig direkt till stan så jag fick börja klä på honom.

Här har ni min lilla bebismodell.

Han fick bara på sig ett par byxor sen säger pappa att han kan stanna hemma nån timme till med lillemannen.. Så jag drar iväg. Men plåtningen fortsätter..

Naaaaavel!! Hihihi

När jag var klar körde jag till sambons jobb dit de hade gått. Jag hämtade bebisen och åkte hem och sov 1h 42min.. Uuuuunderbart.. sen när vi vaknade så kom Elliot och Anna.. Vi skulle passa Elliot nån timme medan Anna gjorde lite privata ärenden..

Glad Elliot med kaka i munnen.. Hehe.. Felix gillade inte dem..

De fortsatte in i köket..

Elliot ville så klart ha mer kaka.. Men Felix sa nej..

Elliot fick en till då gick Felix där ifrån.. Sånt kan man ju inte äta..

Sen in på Felix rum..

Eh?!

Sen gick vi och handlade.. Men hur skulle jag lösa det? Två barn, bara enkelvagnar.. Jo, man sätter bägge i en vagn.. 🙂

Skitbra.. 😛 När vi kom hem ville Elliot bli fotad..

Sååå söt.. Kakmonster precis som Elin.. Möjligen värre. Haha.. Men man blir lite hungrig när man tittar på honom när han äter.. Munnen blir Enorm..! Hehe..
Barnen fortsatte busa..

Elliot blev lite arg när Felix ville leka med samma leksak.. Hehe..

Sen blev det dags för närbilder..

Hehe.. Snorbebis..

Elliot ville också vara med..

Barnen lekte vidare..

Men sen blev Felix arg.. Jag fick inte fota mer.. De ville leka i fred..

Efter det kom Anna tillbaka.. Skönt att hon fick gjort vad hon skulle. Passar gärna Elliotten igen.. Så roligt de har tillsammans.

Vi bytade tröja på Felix för att testa en som han fått i present.

Ni kanske ser att han fått på sig mitt diadem.. Så söt liten flicka.. Hehe.. Ne men han gillar att visa upp sig i alla olika kläder och tillbehör..

Jeansen har mormor köpt till honom på Ullared.. Mycket fina och stretchiga.. Mys.. Tack mormor..
Vi får se vad morgondagen har att bjuda på.. Jag och Felix är lite förkylda. Kanske blir det 3h sömn i morgon till middag.. Hade varit underbart.. Annars ska jag tappa upp ett bad och bada med min gullunge.. Också skönt när man är förkyld.

Lämna en kommentar