Jag drog iväg till tandläkaren i morse.. 07.45 var det dags.. Borr borr.. Usch fy för vad äckligt.. Men som vanligt gör jag det bara för att jag måste, jag kommer aldrig tycka det är ok. Jag kommer alltid få tvinga mig själv igenom tandläkarbesöken. Men det är såååå skönt att sen komma hem och ha det avklarat för denna gången och mötas i dörren av två helt underbara människor som förstår att jag behöver lite extra kärlek när jag varit hos tandläkaren..

Vi har den bästa gossen i heeeela universum.. Han är så underbar och så gosig.. Gillas mycket kan jag lova.. 🙂 Igår tog det låååång tid att få på oss kläder så Felix sprang runt i blöja, nya mössan och pappas cerat..

Felix fick en humla i julklapp.. Den hade ett bra ansiktsuttryck för hur pappa mår.. Glad och lycklig men aningens trött..

Felix trivs i sin nya säng.. Han sover och snarkar så högt. Bästa är ju att han nu kan gå ur sängen utan att klättra så han skriker inte på nätterna mer utan kommer bara in.. Myyyyyys.. Och jag måste inte lämna sängens värme..

Vi var på BR leksaker idag. Felix sprang in där och ville kolla lite. Han fick syn på de skällande vovvarna.. Han klappade alla och pussade på dem. Han ville ha den ljusa vovven med sig hem men jag fick säga nej.. Får kanske köpa den till honom i nyårspresent eller nått.. Den var ju söt.. Och jag märkte skillnaden på när han bara vill ha för stunden och när han faktiskt gillar något.. Denna vovven gillade han.. Han såg sååå lycklig ut när han stod där och klappade dem och pussade på dem.

Väl hemma igen så myste vi.. Felix använde mig som fotölj.. Men det gjorde inget.. Det var mysigt.. Då och då lade han sig ner på mig och gosade.. Underbara son..!

När han hade druckit sin välling så lade han sig i soffan och lyssnade på sin nya berättarbok..