Denna helgen har varit otroligt rolig men samtidigt jobbig.. Jag har ju separationsångest som inte är av denna värld. Nu lämnade vi ju pappa hemma och åkte själva iväg med min pappa och Laila. Men när vi kom en bit på vägen blev Felix hes och hostig. Ingen feber eller så men hes. Det var tungt att vara ensam med Felix då. Att inte ha någon direkt förälder att bolla allt med utan ta alla beslut själv. Bra övning gissar jag.

Iaf.. Vi åkte iväg kl 0820 på lördagsmorgonen.. Och inte länge efter att vi börjat rulla somnar Felix.

Men som alltid är det jobbigt att sitta i bilen för länge så vi fick stanna på Lagan och ta en lunch.. Felix fick röra på sig lite så myrorna i brallan trillade ut..

Efter några timmar och lite förvirrad morfars-körning hittade vi fram till hotellet och checkade in. Felix fick en resesäng att sova i och jag fick en stor säng.. 🙂 (som jag sen bäddade om lite..) Rummet var mycket stort. Det var lixom tvådelat kan man säga. En del med soffa och tv och vattenkokare plus kaffe eller te mm.. Den andra delen var sovdelen då. Bilden nedan är inte så bra men det fanns lixom inte tid att fota mer.. Jag står alltså i soffan och på min vänstra sida sitter tv:n..

Efter nån halvtimme på rummet så fick vi åka bort till Elvira, Patrik och Malin för lite fika mm. Äntligen fick Felix leka en massa.. Han skyndade sig in på Elviras rum och lekte för fullt med alla leksaker, som om han visste att han bara skulle må sämre.. 🙁 Men han hjälpte även till att packa upp hennes paket, eller snarare sno leksakerna när hon hade packat upp dem.. hehe

Men när denne unge man blev sämre och sämre så fick vi strippa honom helt naken, dock blöjan fick han behålla.. Han fick lite hostmedicin av Elvira och fick lite välling men sen sov han gott och vi fick så småning om dra oss tillbaka till hotellet. Där fick han sova i mammas säng en runda då jag hellre ville GÅ hem än att ligga kvar där. Hur jobbigt som helst. Men efter nån timme fick han sova i sin egna säng så jag kunde röra mig i sängen iaf. De är ju såååå hårda så jag får så ont i ryggen av att ligga på samma sida hela natten, annars var det sååå mysigt att mysa med Felix.

Morgonen efter vaknade han kl 0745 ungefär och fick välling i soffan. Morfar och Laila kom och knackade  på ungefär samtidigt som jag började mata välling till Felix..

Fortfarande dålig men ändå friskare än dagen innan..

Sen bar det av till frukosten som var ENORMT stor.. Helt sjukt mycket mat att välja på. Men efter någon timme där drog vi på oss kläder, packade och åkte bort till Elvira, Patrik och Malin igen.. Och efter lite mat, fika och en runda på stan så bar det av hemmåt igen.. Både Felix och jag är väldigt nöjda med kalaset och resan i övrigt och det var roligt och mysigt att Felix och morfar fick spendera lite tid tillsammans.. Det betyder mycket då de inte ses så ofta.

En mycket trevlig resa som jag sett fram emot och som äntligen blev av.. Jag är nöjd med allt utom att Felix fortfarande är dålig.. 🙁 Men sånt händer ju. Det får man ta. Han var iaf en hjälte som inte klagade alls mycket trots långa bilfärden. Jag är mycket stolt över honom. Dock får vi packa med pappa nästa gång.. 😀