I helgen var vi hos farmor o farfar.. Det blev bubbelblåsning med Felix nya bubbelpistol!

Veckan började bra med lite städning och mys..

Sen blev det lite bad för lillkillen..

Har ni sett hans mage.. 😀 såååå söt men stor.. Hehe.
Sen blev det tisdag och pappa åkte bort ett par dagar.. Vi tog en kvällspromenad med Alexandra, som Felix ser som sin nya kompis, och sen gick vi hem och myste. Felix sov gott tisdag natt iaf och fick i sig sin oboy som vanligt i soffan på kvällen.. 😛

Morgonen efter var han lika glad men lite mer puffig..

På onsdagen efter dagis blev det lite pannkakor.. Mums!

Sen tittade vi på pappas plantor.. Basilikan växer iaf så döda är de inte. Eller? Är det kanske ogräs?

På kvällen ville Felix ha mina sockar (oanvända) på händerna. Gullunge.

Idag när jag hämtade busungen på dagis så hittade jag pussungarna ute på gården, Elin cyklar och Felix åker.. Underbara barn!

Felix o Elin pussades och kramades som vilket annat par som helst innan Felix var tvungen att åka hem. Det blev en runda på väla för pappa, som hade kommit hem och Felix medan jag fikade på gröningen med Alexandra och hennes kille, som hade tråkigt och följde med.. Trevligt folk de där..! När jag kom hem hade Felix en massa att visa mig. Ett kinderägg som han hade fått från farmor (min vilda gissning) hade en leksak i sig. Myyyyycket spännande..

Men nu sover han. I morgon ska vi hälsa på fröken Alexandra på salongen hon jobbar på lite då och då på helgerna. 🙂 Ska bli roligt om man ser henne in action. 😛 För mig, som inte känner henne så väl, är hon en ekonominörd då det är hennes jobb jag gör nu. Men hon var tydligen frisör.. Good for me som behöver lite kärlek till mitt trasiga hår!

Lämna en kommentar