Dagen började med lite bus med Felix i lekhagen. Han gillar sin leksakslåda som jag glömde ta ur lekhagen. Vanligt vis tömmer vi ut leksakerna i hagen och så för att han använder den som klätterkloss och tar sig nästan ur lekhagen. Men jag hade glömt den i hagen och då hittade jag han såhär.

Han fick leka vidare lite till medan jag adopterade en firre på Iphonen.. Urtråkigt spel och väldigt ful fisk.

Det är så tråkigt att jag började spela mitt favvospel, Hippo blast.. Dock är det inte lika roligt när man efter 2 min ser detta..

Det betyder såklart att man är fångad av aliens.. Och spelet är slut. 🙁

Men vi fick klä på Felix lite kläder och jag fick på mig lite kläder med. Jag fann honom pillandes med vagnen strax innan skulle vi dra mot Oj för att mötas upp med Anna och Mira så vi kunde åka iväg till Familia. (Ugh.. Jag måste verkligen skaffa egen bil. Funkar inte länge till att åka med Anna och Mira. Snart har de ju ett barn till. Och jag kör rätt mycket nu för tiden och orkar inte alltid gå till farmors jobb för att hämta bil och stressa tillbaka tills hon ska hem. :-S Ja vi får se hur vi löser det.)

Hjulen har ju knirrat lite senaste dagarna. 😛 Bra med händig bebis..

Vi drog så småning om iväg och efter en god lunch somnade Felix i vagnen. Och efter lite skrik från lilla Miras vagn somnade även hon. 😛

När vi kom hem efter en mysig dag med favvotjejerna så blev det mer bus hemma..

Efter kvällsmaten fick Felix en smoothie.. Gottit..

Han åt den helt själv.. Fast att den är krämig så kunde han suga ut innehållet på något sätt.

Sen blev det bus med dammsugaren när jag var tvungen att få undan dammråttorna..

Men nu sover gossen sött.. I morgon kommer lille Leon och Angelika på besök.. Ska bli roligt.