Felix kan gå..

Igår var vi på kalas hos min bror som fyller år snart. Rätt ok faktiskt. Goda kakor och så mina föräldrar så klart.. :-S Det är alltid lite jobbigt när de båda är på samma plats för de är alltid så jävla kalla mot varandra och snackar inte alls.. Igår hälsade de till och med på varandra och även deras tillhörande hälsade på varandra. Så det började bra. Sen var det lugnt faktiskt resten av kvällen..

Men så i förrgår började Felix gå mer och mer och igår visade han sina talanger för mormor och morfar och alla andra på kalaset. Men jag kunde inte filma igår när han var så finklädd så då fick vi filma idag istället.. Så här kommer en kort film där han går rundor lite i sin pyjamas.

Jaja.. Sen busade vi lite i köket med min filofax. Mina och pappas saker är ju alltid intressanta. Mycket roligare än Felix egna leksaker, vilket vid detta laget låg överallt på hela golvet i köket. Pappa filmade lite så här kommer det busiga klippet..

I övrigt händer det inte så mycket idag. Förhoppningsvis får Felix leka lite med farmor och farfar idag. Det hade varit skönt tycker jag. 🙂 Det behövs en avrastning av bebisen ibland.

Lämna en kommentar