Fika hos Anna och Mira..

Vi var väldigt rastlösa idag efter gårdagens utflykt så vi frågade runt lite på facebook idag för att se om någon ville göra något med oss idag, Anna och Mira bjöd sedan in oss till fika hos dem. Dock var jag dålig på att fota denne söta tös och hennes mamma men det får bli en annan dag. Men Anna bjöd på en supergod äpplepaj.. Hur underbar som helst. Sådana sötsaker får en att bli sugen på att baka själv. Jag får kanske göra det i morgon i smyg så sambon inte vet. Dock har han, som inte jag har, ett fungerande luktsinne så han kommer ju kunna lukta om jag bakar.

På tal om bakning.. Vi har äntligen fått hem vår brödmaskin.. Så Julius satte fart och bakade bröd på en gång när vi kom hem. Här är den..

Och såhär ser brödet ut när det är klart..

Så perfekt bröd.. Helt underbart. Synd man redan hade ätit kvällsmat och var mätt, annars hade nog hela brödet varit slut nu. 🙂

I morgon är det dags för sångstund igen, och sen på lördag bär det av mot ingen-mans-land ängelhåla.. Och eftersom Felix ätit så dåligt de senaste dagarna pga tänderna så ska han få extra mycket tårta..

Lämna en kommentar