Igår var en så mysig dag.. En heldag full av aktiviteter.. Först sångstund på morgonen med Anna o Elliot o Andreas.. Felix tjatade, från de han vaknade till vi var på sångstunden, om att han ville träffa Elliot..! Efter det rullade vi ut till däcknissarna vid Bali för att få lite nya vinterdäck.. Farmor och farfar är så gulliga och rädda om oss så vi fick dem faktiskt gratis av dem.. Underbara människor..

Efter det gick vi in på Ikea för lunch som följdes av bus. När buset vad avklarat och klockan slog 13.00 åkte vi vidare mot Ängelholm och bilprovningen. Felix somnade i bilen..

Helt enligt planerna. Dock var vi lite tidiga så vi körde lite längre och kollade läget i Munka-ljungby.. Länge sen man var där. Vårt gamla hus, som jag saknar men inte kunde bo i, är nu målat i mögelblått och gröna husknutar.. Så fucking ugly.. Men men.. Hade allt varit annorlunda så hade man kanske fortfarande kunnat kalla det för ens hem, eller iaf mammas hem. Tyvärr fungerade det inte. Många gånger har jag ångrat mig och tänkt att jag kunde flyttat hemifrån tidigare så hade mamma haft huset kvar.. Hon ville ju så gärna bo där.. Jag kunde inte pga min bror tog sitt liv mitt i huset och jag var den som hittade honom. Men förr eller senare kanske hon hade flyttat ändå. Ganska stort hus alldeles ensam..

Men när klockan närmade sig 14 så körde vi åter till bilprovningen. Vi anmälde oss och väntade i bilen..

Jag måste ha dagdrömt för den kvarten det var kvar tills bilen skulle köras in gick fruktansvärt fort.. Plötsligt knackade någon på fönstret och sa att han väntade på oss.. 😛

Bilen gick igenom utan något fel. Han som kollade den sa att just mazda 626 upp till årsmodell -99 är väldigt bra bilar. Han sa att han aldrig haft en sådan inne som haft något fel. Han tyckte att just denna modellen, -97, var imponerande då de aldrig eller iaf sällan får någon rost alls.. Blir man glad då eller? Min bil är en väldigt bra och tålig bil trots allt.. 🙂

När vi kom hem på kvällen så sprang Felix runder med sitt Välakort och ”fotade”.. Han sätter kortet i pannan och säger ”Kick kick, Foooota”.. Hihi.. Så vill han att man ska fota han med mobilen.. Hihi..

Det ser så gulligt ut.. (ber om ursäkt att bilderna är suddiga.. )

När han tröttnade på att fota så testade han att sätta den i näsan..

Idag skulle Felix hela tiden hjälpa till o diska.. Fast att vi just då inte skulle diska.. Han skulle lösa det själv..

När vi sa att han skulle gå ner från stolen och sluta diska då vi inte skulle diska så såg han ut såhär.. Gissa om han är i trotsåldern eller?! ”Jag gör som jag vill”, ser han ut att vilja säga.. 🙂 Han bara himlar med ögonen..

Nåja.. Lite snö blev det idag igen.. Felix fick på sig overallen och sen drog vi mot ödåkra, ikea och farmor o farfar.. Spännande.. Felix kom dock inte i säng förrän 20.45.. Usch.. Kan hoppas han sover till 10.00 i morgon. Han har inte kommit i säng såhär sent sen han var 6 månader.. Känns inte så bra men hoppas han sover längre istället i morgon så han inte är helt slut.. Vi ska ju åka pulka!