Ja då var jag iväg hos tandläkaren i morse.. Jobbigt som fan innan jag kom dit. Jag var illamående och snurrig och allt sådant där som alltid är när jag ska dit. I mitt huvud snurrade bara smärta, minnen och att det kostar.. Men när jag kom dit så fick jag veta att jag fått igenom min/tandläkarens förfrågan om ekonomiskt stöd pga att det kommer från sjukdom. Pang..! Det hade gått igenom så nu betalar jag bara 150:- /gång upp till 900:- sen går frikortet in.. Sååån lättnad.. Bedövningen kände jag inte och jag tyckte inte det gjorde så ont att borra upp ena tanden, men den andra tanden som skulle lagas idag gick inte att laga. Den söndriga delen av tanden var så inpå nerven att det kommer behövas betydligt mycket mer bedövning för att roten ska bli bedövad så de kan laga den.. Ångest till nästa gång alltså.. Suck! Men det positiva är att jag inte kommer komma upp i 900:- för jag har bara 3-4 ggr kvar vad hon kunde ”förutse”.. Sweet.. Sen jävlar ska jag inte ha några problem alls med mina tänder.. Blir det såhär vid nästa graviditet så drar jag ut alla istället.. Orka laga alla igen om det ens går..

Nåja.. När jag kom hem var jag ändå lättad så jag och Felix åkte ut till Ikea och tog oss en liten frukost för 10:-. Ikea family-kort äger..

Felix ville leka lite så han sprang iväg.. Tittut!! 😛

Sen hörde jag, mitt i en tugga, ”mamma, mamma”.

Hihi.. Gullunge..

Detta ”spel” har en kula i sig så när man snurrar den så rullar kulan runder..

Sen kom han på att jag faktiskt satt och åt mat..

När vi kommit hem, ätit mat och nannat ett tag så kom underbaraste Elliot och Anna över på lite lek.. Elliot liknade en gullig minismurf i sitt blåa mysställ.. 😀

Ni får ursäkta den suddiga bilden.. Här kommer en bättre..

Felix hade den fina spannen och Elliot ville leka med den, så sa jag att han fick fråga Felix snällt om han fick låna den. Då börjar Felix skälla ”låna, låna, lååååna” och rycker den ur hans små gulliga händer som letat sig sakta upp på kanten av spannen.. Hehe..

Jag gjorde lite god gryta á la Beccie till min underbara man idag.. Det stod och puttrade i 3 ½ timme så köttet bara föll sönder i munnen.. Muuuuums så himla gott.. Men när jag i morse sa till sambon att det blev gryta till kvällsmat så sa han bara ”Men åå, vilken timing då. Det är fredag och då ska man äta nått gott ju..” Hahahaha.. Tackar för det. Men han gillade verkligen min gryta.. Så jag vann!! Weeiii.. 😀

Nu sover sonen.. Helt underbara sonen.. Men han fick sig lite nässpray så han kan andas.. Gullunge!!