Igår blev jag sjukis.. Sambon min hade mått dåligt dagarna innan och smittade mig så vi fick ställa in vår julfest som vi skulle haft med kompisar.. Men jag gick ändå upp i tid och duschade med min son och sånt.. Sen sprang han runt så stolt i sina kallingar..

På eftermiddagen kom Linn, Elin o My in på bus.. De var också förkylda så det passade bra.. Men gissa vad…….. Dumma jag fotade INTE!! Vat de fack..

Det är bara Felix som inte blivit sjuk än.. Skönt.. Jag vill bli frisk innan han blir sjuk så jag kan ta hand om min bebis när det smäller till.. Om det smäller till.

I morse sov jag längre än de andra.. Lördags morgon är lixom den morgonen jag har möjlighet till en sovmorgon.. Alla andra ska sambon upp och jobba så jag måste upp med Felix. Söndagar är lite av sambons sovmorgon.. Nåja.. Detta hände i morse..

Felix fick lyssna lite på musik.. Det ser dock inte ut som om han gillade första musikvalet..

Men sen..

Oh.. Det var ju den han ville höra… 😛

När jag kom upp stod Felix och sorterade genom en glöggmix-påse..

Min man gjorde lite, minst sagt, brända mandlar till mig.. Misslyckades stort då de som sagt brändes och smakade bara salt.. Jag gick och köpte nya mandlar som inte var skollade så sambon kunde göra ett nytt försök på kanderade mandlar.. Såååå perfekta de blev..

När Felix hade sovit middag så drog vi iväg till väla.. Där mötte vi upp farmor för lite fika. Men först skulle hon få en julklapp inslagen..

Felix satt mest och lekte med farmors jobbkort och mitt NPU-kort.. Hehe..

Nu sover sonen myyyysigt och i morgon ska vi träffa farmor o farfar igen för lite mat.. Såååå trevligt. Snart jul.. Hoppas ni alla har köpt julklappar till era nära o kära..