En mammas dagbok

Helt vanlig söndag..

En helt vanlig söndag.. Morgonen började med sovmorgon för min del.. Niiiiiice.. Sambon kom med oboy till sovrummet. Muuums. Sen gick jag upp och satte mig i soffan och då kom Felix med griiisen och några andra smådjur som ni ser nere i höger hörn..

Sen visade han mig ett mjölkpaket som pappa hade fixat i ordning till honom.. Urgulligt.

Så nöjd med sitt paket.. 😛 Dock slutade blixten fungera just detta tillfälle..

Nya tigerpyjamasen är lite stor i byxmidjan så vi fick pyssla till dem lite.. 😛

Sen blev det lite Loppis.. Där fyndade vi två tröjor och ett par jeans samt en sådan där röd-blå boll med klossar inuti som man drar i sär på så trillar de ut och så får man peta in dem i rätt hål.. Allt för 45 kr.. Underbart.. Sen blev det farmor och farfar efter det.

Då Felix tagit lååång tid på sig att somna om kvällarna så har vi nu redigerat lite i hans sovtider.. Han sover max 45 min på dagen och varknar som senast 14, så snart ska vi nog kunna sluta med lunchsömnen.. Det är ett stort stressmoment för mig, att alltid planera in att han ska sova, vagnen eller hemma, somna i tid så han inte sover för sent, sådant som jag inte borde behöva oroa mig för. Det har funkat bra tills nu, då han innan somnat lätt och sovit så länge han vill och sen vaknat, men då har han med sovit hela nätter och somnat på kvällen när han skulle. Det gör han inte längre så jag har fått kämpa för att få honom att sova på dagen. Ikväll somnade han på 15 min och sov redan kl 19.45.. Så skönt. 45 min från och med nu.. 😛

« »