Nu var det dags igen. Det har varit mycket jobb och nu även uppsägning pga arbetsbrist hos uthyrningsfirman jag jobbar för. Mitt uppdrag tog slut och nu hade de inte fått in något nytt till mig. :-/ Men jag är inte ledsen. Jag har redan varit på intervju för ett nytt jobb. Hoppas man får det. Då börjar jag på måndag och min minisemester flyger iväg.

Felix provade sin hjälm i helgen.. 🙂

Elin var över på besök och fick bada sådär på förmiddagen..

Felix ser lite busig ut här ovan, och nedan ser ni vad som hände sekunden senare. 🙂

Sen blev det värre.. Hahaha.. Klappa händerna när du är riktigt glad.. Hihi

Men bara för att hon blev skummad i ansiktet med badskum, fixade jag hennes hår..Dock tog hon ner det när hon kom hem. :-O

Men hon återvände någon dag senare för att äta lite pizza.. 🙂
Dagen efter blev Felix sjuk.. Hoppas inte han smittat Elin. Han kanske fick det av Elin.. Hmm den där kinesflickan.. Hihi

Pappa reashoppade en barngitarr till Felix. Den är precis som en vanlig gitarr men i ett mindre format som passar barn. Jag stämde den och sen spelade Felix fint efter lite visningar av mamma. Vi övar nu på en julkonsert för de som kommer på lillejul till oss.. Blir nog lite blinka lilla stjärna och imse vimse spindel.. 🙂 Övriga låtar är en överraskning.

Nu ligger febernissen emellan oss i sängen och bara pekar på Elins bilder och säger ”Elin, vill leka med Elin nu, nu mamma!” Hehe..