I vanliga fall så hade jag älskat denna dagen. En dag full av Prov och sådant mys, men idag var det en mardrömsdag. Det var kallt, blåsigt, ensamt utan bebis, konstigt folk och på en skola jag aldrig varit på förr och skrivit provet på, i baracker non the less.. 🙁 Jag har frusit hela dagen..

Men så småning om var det dags för min första lunch helt ensam sen mer än ett år tillbaka.. Tungt och tråkigt.

Den fick ätas på en trappa i solen där det inte blåste så jag kunde få upp lite kroppsvärme..

Men när jag var och handlade lite mat så fann jag detta på blöjhyllan. Lite dålig vana att gå och glo på blöjor när man saknar sin bebis.. :-S

Det är blöjor som ger en känsla av väta på rumpan för bebisen. Då sätter man bebisen på pottan med denna blöjan på så ska de då kissa igenom blöjan. Det ska alltså lära bebisen att kissa på pottan när de är kissiga?!?!? Potty training pants.. Skumt.

Well well.. Till slut var provet slut och jag fick åka till mina älsklingar.. Det blev lite Koreana.. Hehe.. Hon som serverade är kortare än farmor så det såg väldigt roligt ut när hon bar Felix.. Haha men hon är gullig och rar.. 🙂

När vi kom hem sprang Felix runt utan blöja.. Haha min bebis börjar bli lite fläskig på benen.. Sweeeeet!!! 🙂 Han är här påväg in i garderoben för att hämta pyjamas..