Hundbajskakor..

Jag drog på möte i morse igen.. Sonen min sov till 8.30 precis när jag skulle dra så jag fick fixa lite välling till honom och se till att få upp pappisen.. 😛 När jag kom hem drog vi iväg igen till farmors jobb för lunch och sen direkt ut till Ikea och Väla..

Felix fick leka lite på barnavdelningen på ikea för han ville inte sova och vi skulle fika.. Han tyckte mycket om nya ikea..

Väl på väla så träffade vi Anna, Elliot och Andreas.. Alltid lika roligt. Medan Felix sov gick vi ytterligare en tur på Ikea.. Sen drog vi hem när han vaknade. Väl hemma kunde inte pappa hålla sig från att busa med bebisen.. Först blev han kittlad..

Sen blev han mosad..

Till sist blev han uppäten.. 🙂

Roligt det där med övervakning.. Allt man ser sker bara på skojj.. Haha..
Till kvällsmat blev det kyckling, potatisbollar (som jag kallar dem) och bearnaisesås.. Muuums..

Felix fick smaka lite..

Det verkade duga en liten stund.. Men sen kom det ut igen..

Det har nog blivit lite för mycket kakor och gott från grannarna för sambon fick ett ryck ikväll och skulle baka nått gott.. Han kokade ihop nått konstigt eget recept..

Hundbajskakor!! Hihi.. Mums.. Tja.. De var lite väl ”vaniljsockriga” men en halv kunde man äta.. 😛 Tacksam för att han iaf gjorde ett försök.. Han kan ju baka egentligen men han ska nog hålla sig till recept.. Vanliga recept.. 😀
Sonen sover gott iaf.. Han ser ut som en gullig gammal gubbe med mustage.. :-@ puss puss

Lämna en kommentar