Usch så störigt det är med minusgrader. Var dagman tittar på iphonens termometer så säger den minus men det ska bli lite plusgrader senare på dagen och även hela veckan. Bullshit. Än har de inte varit plusgrader och jag tror inte det kommer vara det denna veckan heller!!

Igår ringde jag tre för att skynda på vår nummerflytt så jag slapp ha med andra luren. Då skapade de ett nytt konto på mitt gamla sim som då är lika dant konto som jag har på iphonen nu och sen skrotade de det nya kontot på iphonen så jag skulle använda det gamla kortet för att få mitt nummer. Men då trodde jag att mitt nya konto på iphonen skulle sluta fungera direkt efter som detta var direkt som det gällde men den har inte dött än. Nu sitter de kortet i gamla mobilen och mitt gamla kort i iphonen så nu har jag mitt gamla nummer. Fy vad rörigt.

Idag ska vi på bc och leka med Elliot, träffa anna och hennes mamma. Det kommer bli mycket skojj. Pappa har ju namnsdag idag så kanske går vi och hittar på nån present. Dock ingen kaktus för de fryser han ihjäl på balkongen. 🙂 stackarna små. 🙁

I morgon är det onsdag och det är dags för att fixa håret. Frisyrmakarna väntar. Jag kanske lägger upp en rolig bild påmig under slingningen i morgon. Tror det kan vara roligt. För man ser lite rolig ut.

Sen är det torsdag och då ska vi dra till Ramlösas öppna förskola. Kan bli roligt. Har aldrig varit där men ska nu dit med ett par kompisar. Skojj!!

Fredag blir det packning inför lördagens utflykt till Nyköping och barnkalas. 🙂 kanske kan hoppas på att sambon hänger på upp dit. Jag hatar att sova i någon annan säng än min egna så jag kan behöva en varm famn att somna i.

Ja där har ni vår vecka i stora drag. Får se om den blir sådan eller vad som händer.