Dagen började bra. Mysig morgon med pappa och sonen. Sen var det av till mötet med kompisarna Anna och Elliot. Hur kul och mysigt som helst. Vi gick och fikade och promenerade en massa och pratade som kacklande hönor. Roligt sådant där.

När vi kom hem blev det en massa samtal om resan upp till min bror och hand familj för att fira brorsdottern och kusinen Elviras ettårsdag. Nu är det iaf bestämt. Mamma och Felix och kanske pappa ska åka med morfar och Laila till kalaset och sen stanna på hotell för natten. Inte för att mamma kommer sova något men det kommer nog bli trevligt. Jag är så nervös för hur det kommer gå. Jag har inte sovit själv med Felix sen vi kom hem från bb. Definitivt inte på ett hotell, vart jag inte ens kan sova. Jag längtar alltid hem till min säng. Nästan så jag gråter. Nåja vi får hoppas allt löser sig.

I morgon ska det handlas en madrass, bäddmadrass samt kudde till sonen. Paket till bror och till Elvira. Usch ja. Mycket pengar nu första månaderna februari, mars samt april. Sen avtar det och kommer inget förrän september och oktober och julen. :-/ nåja. Kul med kalas.

Oj jag glömde nästan. Felix kan nu gå utan problem, vill säga så länge han inte är megatrött eller bara busar med en. 🙂 stolta föräldrar.