Dagen började lugnt.. Mannens klocka ringde vid 07.30 men jag och Felix sov vidare till 8 typ.. Hehe.. Vi gick sen upp och sa hejdå till pappa och sen blev det välling på soffan för Felix. Jag hade ingen oboy hemma så när vällingen var drucken så åkte kläder på och sen gick vi till affären, handlade oboy och sen gick vi hem igen. Ingen vagn.. 😛 Det gjorde så klart att Felix, som sin pappa när han var liten, stannade och skulle titta på allt..

Det blev oboy och sen gosade vi i soffan ett tag. När sonen somnade så gjorde jag lunch till mig själv.. Rester.. Kött, svamp och vitlökssås.. 😛

Så snart sonen vaknade så åkte vi bussen upp till Anna och Mira och lilla Neo för att leka på lekplatsen. Vi har saknat dem lite. Hoppas det inte dröjer en månad tills nästa gång..

Det kändes lite konstigt.. Då för sådär 5 månader sen träffades vi varje dag och Mira och jag kunde lixom umgås utan problem, samma mellan Felix och Mira, men idag så kunde hon inte riktigt titta på mig och hon blev helt tyst när jag var nära.. Jo, hon är blyg men det var hon innan med.. Hon har kanske glömt mig.. Och värst av allt, hon har kanske glömt Felix.. 🙁 Inte hennes fel såklart. Så går det ju när man inte ses så ofta. Samma för alla människor.

Stel stämning som sagt men de lekte lite iaf.. De har ju varit så tighta så de hållt händerna mellan vagnarna mm.. Kändes konstigt.. 🙁
Sandlådan var bäst, då kunde de vara en bit från varandra fast de försökte leka genom att hälla sand i hennes spann..

Men han fick leka med mig istället.. Men men.. Vi får träffas lite oftare så de inte är så ”rädda” för varandra..

När vi kom hem bjöd pappa på lakritz.. Mums tycker Felix.. :-/ Knäpp bebis.. Hehe..