Vi har inte precis haft fullt upp idag. Sonen sov i sin säng till 05.42 och sen fick han ny blöja och sen in till oss.. Där sov han till 09.03. Jag sov till 08.50 och pappa till 07.00 sen gick han upp och diskade och bakade bröd i brödmaskinen.. Så underbar sambo.. Undrar dock varför han gick upp 07.00 men det gjorde han iaf..

Iaf.. När hela familjen kommit upp åt vi lite mackor, sen var det dags för loppisen. Vi hittade inget som vanligt. Det var ett tag sen men vi har hittat Felix vinterskor på loppisen men sen dess har det mest varit skit. Dock hittade grannen kläder till lilla Elin, för flick-kläder finns det. 😛

Sen hem, hämta pappa, iväg och rösta, sen blev det lite sömn för pappa och son.. Jag satt och åt lite godis och slappade i soffan. Jag kan inte gå och lägga mig mitt på dagen utan att sen må hur illa som helst när jag vaknar.. Men det var skönt att bara vara jag ett tag när de små älsklingarna sov..

Efter sömn for vi till farmor och farfar för bus.. Det blev restaurang.. Hihi.. Felix fick egna pommes att tugga på..

Dock åt han så mycket att när vi kom hem och det var dags för välling så ville han inte äta. Men efter lite mammatjat så slank nästan allt ner.. Hehe.. Mamma bestämmer. Så nu sover en trött, mätt bebis.. Precis som det ska vara.