Alla som känner mig väl vet att mitt hår betyder mycket för mig. Att klippa en millimeter på det innebär några veckors deppighet.. I helgen åkte vi hem till min mamma för lite klipp o tillfrissning.. O frissigt blev det. Mitt hår gick från långt toppskadat blont mjukt hår till kort söndrigt tunt strävt o faktiskt fult på bara några timmar.. Mitt hjärta gråter när jag ser bilder som denna tagen bara någon dag innan..

Usch ja.. Ångesten är sååå nära inpå. Jag mår riktigt dåligt över vad som hänt.. Ångrar mig så enormt mycket.. Det kommer ta minst ett år av uppsatt hår, inpackningar, småklippningar o möjligen ingen färgning för att få rätt på håret igen.. O ja gråter.. Mitt fina hår som bara hade behövt 2-3 cm klipp är nu helt förstört o allt är mitt fel.. Det må vara löjligt för många av er men då mitt hår är det som jag känner är något jag kunnat vara stolt över så känner jag mig under golvet just nu. Vill inte synas alls.. Håret är frissigt och kort och strävt och lossnar i klumpar. Det går inte att borsta o ja det går inte att förklara men jag mår väldigt dåligt av detta..

Nu till nått roligare så jag kan glömma för ett tag.. Trots Felix mammighet så har han varit på strålande humör hela helgen.. Han har alltid tungan ute och är sååå nyfiken på allt.

Han busar o står i..

Här om kvällen ville han upp ur sin stol.. Han satt fast men fick upp benen..

Gissa hur roligt det var..

När vi var hos mormor för klipp passade Felix på att kissa på toan.. Hehe..

Sen busade han..

Såååå roligt hade han..

Sen idag blev det att rädda det hår som finns kvar på mitt huvud men innan det inträffade så busade Felix Elin o My på ikea en runda.. Det bjöds på fika..

… och utskällning.. Hehe..

Nåja.. Vi får se vad som händer i veckan..