Idag har mormor och Knut varit på besök.. De fick leka hur mycket som helst med den busige Felix. Han busade tillbaka med dubbel kraft så frågan är om inte mormor och Knut var mer trötta än denne lille gosse var när de åkte hem.

Det bjöds på godis och även gräddbullar till kaffet idag. Fast att Felix inte drack kaffe så fick han ändå gräddbulle.. Hmm kan ju bara gissa vem som var så lätt att manipulera.. hihi. Listige Felix hittade till Knuts knä och kröp upp och fann en gräddbulle nära till hands att smaka på, eller äta upp nästan hela själv.. 😀

När jag fick springa till Oj i akut inhandling av babymat så fick jag såklart syn på en av mina chokladfavvisar, Palle Kuling. Men de har även börjat göra nya förpackningar som då får dela hylla med de gamla tills de är slut. De nya förpackningarna är mindre men väger ändå 25 g..?? Så kan dom ju inte göra. Ingen kommer vilja ha dem. De är ju mindre?!?!?! 🙁 Jag vill ha de stora som vanligt så jag får väl gå dit i morgon och handla alla resterande stora chokladisar.. Julius säger alltid att jag inte tycker om förändringar och i detta läget har han rätt.. Godis och mat ska vara som det alltid varit och smaka lika dant..!!