Vi har tagit det lugnt på förmiddagen idag.. Felix slappade lite och spelade Sonic..

Sen gick vi till bakluckeloppiset här på söder för att stötta Elin och hennes familj som sålde lite grejor.. 🙂 Men vi hittade även en sulky för 125:- som jag var lite sugen på att köpa men gjorde inte det. I efterhand var det nog bra. Tror jag är lite för kräsen för att faktiskt använda den.. :-S Vill nog ha en ny med garanti för att vara säker. 😛 Nog om det. Vi drog hem och åt lite lunch. Sen bar det av till mormor för lite bus.. Felix somnade inte förrän precis innan vi var framme så han fick åka ner i vagnen en runda och sova vidare i hallen hemma hos mormor.

När han vaknade fick han ett paket av mormor.. Vad kan det vara i?!?!

Hihi.. Det var två påsar majskrokar och en låda småfolk-kakor.. 😛

Tack bobo anka.. 🙂

Goda var de också.. 🙂 Muuuums..
Efter presenten så fick Felix gå ut och fylla på i dammen.. Han är nämligen mormors trädgårdsmästare.. Allt som rör vatten sköter Felix. 😀

Kläderna passar in med.. Hehe.. Men efter trädgårdspilleriet blev det fika. Bulle.. Muumsis.. Han fick visst en Stig-Helmer-frisyr med..

När vi kom hem igen så hade pappa inte bara jobbat undan det han inte gjorde i fredags på jobb utan han hade även städat undan spindelväv på ytterdörren, sågat och målat och spikat fast en list i hallen, dammsugit, städat samt fixat med babyövervakningen.. Allt blev jättebra..

Så nu har vi inte bara en som är riktad på sängen, vi har en till och den visar hela rummet som ni ser.. Så nu kan man sitta var som och se vad han gör.. 🙂 Som här.. Då sitter han och leker på sitt rum..

Just nu står min underbara sambo och gör äpplepaj och vaniljsås till oss.. Bebisen sover och jag är allmänt nöjd över dagen..

Så.. I morgon bär det av till Teamwork för mig.. Jobb jobb kan man säga.. 😛 Pappa får vara hemma med Felix på morgonen.. Efter det ska vi gå och sätta in spargris-pengarna på Felix konto.. 😛