Mys med sonen..

Igår var vi på luciafirandet på babycafé.. Dock var det för de minsta men Felix var så snäll o satt på golvet och lekte så han fick vara med..

Men det var typ 200 pers i ett 25 kvadratmeter stort rum.. Det brukar bara vara typ 10 pers i veckan.. Oh my god!

När Felix sovit middag åkte vi ut till familia för att kolla lite julklappar och handla lite smått.. Felix blev bjuden på lussebulle i affären.. Han valde även att sitta i babysittern på fel håll.. Roligt tyckte Felix.

Sen fick han hoppa ner i vagnen och äta lite pommes med ketchupdip.. 😛 Gottit..

När vi kom ut till bilen igen för att åka hem så gick vi mot familjeparkeringen där vår bil stod. Mellan mig och grannbilen hade en volvo trängt in sig så jag kunde inte öppna dörren till Felix bilstol.. Tror ni jag blev sur eller..? De fick kalla i högtalarna och när ägaren till bilen kom så stod det klart att han faktiskt var en idiot.. Det var en man i 45 års ålder utan barn som bara inte ville frysa när han skulle in o handla på familia.. Vi stod på den närmsta parkeringsplatsen på falimjeparkeringarna och han tröngde sig på min högra sida. Fy för med skit han fick ta alltså och hade han gnabbat på en sekund extra så hade han fått större problem.. Detta förstörde min kväll.. kvällsmaten blev försen och även förstörd. Jag var enormt stressad och troligen lite skrikig på Felix.

Jag fick lite ångest i går kväll när Felix hade somnat pga att jag tror jag skrek lite för mycket på hans bus så idag har vi bara tagit det lugnt.. Vi har varit på möte och myst en massa.. Massvis av pussar och kramar och ”i love u” har spridit sig.. Vi badade lite i morse. 😛

Jag tror jag kompenserade idag för gårdagens skrik.. Stressig mamma och en bebis som gör hyss är ingen bra kombo.. :-S

I morgon blir det mer mys och så ska vi gå och hämta inskolningsschema på dagis.. Mysigt! Torsdag är bokat för bus med Anna, Elliot, Jessica och Aidan! Så roligt.. 🙂

Lämna en kommentar