Idag har jag och Felix gått i pyjamas till kl 14.40.. Vi orkade inte klä på oss då vi ändå bara skulle vara hemma.. Men sen fick vi ta på oss kläder (bättre byskläder) o gå o handla lite mjölk..

På eftermiddagen pillade vi med Felix hår lite.. Han ville se ut som pappa.. Hehe..

Då behöver man vatten för det har Felix sett att pappa använder..

Felix har bara lite för långt hår.. Hans fina prinssvall får vi väl snart klippa igen.. Men jag njuter av det så länge han har det kvar.. Det är så mysigt att klappa och gosa med.. Sniff sniff.. 🙂

Jag fick dock en överraskning av min fantastiska älskling.. Det kom ett vitt paket/brev i dörren och jag antog att det var nån datorpryl som vanligt men sen skickade sambon ett sms där han sa att jag skulle öppna för det var till mig.. Nått han hittat på megarea på internet.. Han är så duktig på att hitta på rean..

Den har tydligen kostat över 300:- men han fick den myyycket billigare än så.. Enormt billigare hoppas jag.. Men den är nästan lite sexigt snygg.. Älskar rött o svart.. :-* Bilderna gör den inte rättvisa, den måste ses live..

Ja han är iaf den underbaraste mannen man kan hitta.. Sån tur jag hade som hamnade på bryggaregatan när jag hamnade där.. 🙂 Han var ju min granne.. Hehe.. I en vecka iaf.. 😀 Never gonna let him go.. <3