Yay!!! Idag fick vi träffa våra efterlängtade vänner Anna, Mira och lille Neo.. Vi fick till och med säga hej till Svenne när han kom hem.. Så trevlig liten familj. Dock har jag ingen bild på lillen då jag inte ville störa honom när han sov och hade inte riktigt händer över när jag höll honom.. 🙂 Får bli en annan gång..

Men det blev lite lek på lekplatsen för Felix och Mira iaf.. Felix grävde lite här och lite där..

Sen fick han syn på de stora pojkarna som spelade och lekte på den andra planen.. Man kunde se att han ville vara med och leka.. Han börjar bli stor..

Tur att vi fick leka lite idag, vi åkte nämligen tidigt till city gross för storhandling.. Men Felix var duktig som vanligt och höll humöret uppe.. 🙂 Men medan han sov gick jag runder lite på Familia och kollade lite. Då hittade jag bland annat dessa gulliga skorna. Då önskar man att man hade en liten flicka med som man kunde köpa dem till. Sen tänkte jag att jag skulle köpa dem till lille Elvira men kom på att hon hade skor, och sen tänkte jag på Mira men hon har ju med så.. Sen kom jag på att jag faktiskt inte har råd. Pengarna har ju fått annan placering nu så sådana spontanhandlingar kommer inte på frågan mer.. Men det är det värt.. 🙂 Dock är de fina, eller hur?