Ja vi for iväg till lilla byn Ängelholm idag för en liten date med en kär gammal barndomskompis till mig.. Men för att ta oss dit fick vi ju hämta bilen hos farmor o farfar.. Det var inte alls roligt. Suger att inte ha en bil nere i garaget så man torr och glad kan komma iväg på sådana saker. Nåja..

Vi drog alltså iväg tidigt för att hinna till lunchen trots att vi blev sena ändå. När vi hade ätit och myst lite på det underbart mysiga café och lunchstället Torstens så gick vi en runda på byn. Då fick vi se en danstävling mitt på torget. Inget imponerande alls. Ingen var så värst engagerad i vad de gjorde och ingen kunde hålla takten men musiken var bra och Anita och Felix diggade lite.. :-P.

Efter vår trevliga dag så drog vi tillbaka till Helsingborg för att lämna bilen och sen ta oss hem för kvällsmat. Men jag fick köra hem Felix och Sambon först för att Felix skulle få äta kvällsmat vid 17. (Jag var ju inte hemma igen förrän 19 så det hade blivit för sent. Det tar tyvärr sådan tid när man måste lämna en bil och ta buss hem. Det kommer en vacker dag då jag har egen bil så jag slipper detta krångel. :-)) Men under tiden så var iaf Felix megabusig på pappas jobb när vi hämtade pappa. :-P.

Han hittade de där leksakspistolerna som är så goda att tugga på.. Men han trodde inte han skulle bli påkommen.. 😛

Sen när jag handlade mat såg jag en lustig sak. De har gjort nytt ”godis” av mina kindersticks.. Fast dessa verkar äckligare. Det är lixom en kaka med chokladöverdrag och sen kindersticks i..

Sen blev det lite frukter och choklad.. 😛 Muuums