Ja denna veckan har visat sig börja på den negativa sidan.. Jag drog till tandläkaren idag igen i hopp om att vi bara skulle fixa en tand som jag hade problem med och sen var de bra för denna veckan, men när jag kom dit och tandläkaren hade satt inte mindre än 6 bedövningar, varav 2 i gommen, samt borrat i 15 minuter så sa hon bara, ”jaha ja.. Denna kan vi inte rädda..” Tårarna bara sprutade. Det är sjukt att tänderna ska falla sönder plötsligt efter en graviditet. Dessutom har jag tydligen fått nån tandkötts-sjukdom som gör att det bara blöder, vilket tydligen gör det svårare för tandläkarna att laga. Heeelt sjukt. Nu sa hon med att en tand till måste troligen dras, sen ska hon nog kunna rädda resten. Då har jag förlorat 4 tänder.. 🙁 Inte nog med det. Den tanden hon drog idag fick hon inte med rötterna på så jag ska dit på torsdag och få ytterligare 6 bedövningar eller så och dra ut dessa rötter.. Gråter redan. Jag har inte kunnat äta riktigt idag, jag blödde ner min kudde när jag vilade middag med Felix, som btw var ett mycket bra val och väldigt mysigt. Både jag och Felix behövde vila oss.. 2 h och 45 min..

Nåväl. Jag har inga bilder idag, då det inte hänt ett skit. Felix har lekt en massa här hemma och sen sov han och sen lekte han lite till och sen hämtade vi pappa på jobb och sen nu så sover han igen.. Det är väldigt varmt och klibbigt samt enormt mycket pollen ute så han behöver all vila han kan få.

I morgon drar jag och Felix till mormor för övernattning en natt. Jag är inte så glad för det, då jag älskar min säng och mina sängkläder. Nu måste alla sängkläder synas hos mormor och så.. Kommer nog inte bli så mycket sömn.. Kommer sakna min älskling och min säng här hemma medan jag är borta. Hoppas iaf att Felix får sovit lite så inte han är så irriterad. Men kul kommer vi ha på dagarna. Det är jag övertygad om. Men jag är inget stort fan av att sova borta. Inte ens hotell brukar vara sådär trevligt.

Nåja, sen kommer vi hem på onsdag eftermiddag och redan dagen efter är det tandläkaren igen. 🙁

Så nu blöder det från min tand igen så här får ni en gullig bild på vår vackra son som fick sova i sin t-shirt ikväll då de är så varmt. 🙂