Felix har fått en ny tand!!!!! Bra och dåligt. Bra för då kan han bitas mer.. 🙂 dåligt för att han sover dåligt och har feber när tänderna kommer.

I morgon ska det tvättas. Vanligen hade jag velat gå en lång runda innan dess men snön hindrar mig. Den låser alla hjulen på vagnen så jag kan bara fösa den framför mig. Tungt!!!!

Aja. I morgon kommer en av mina vänner hem från en liten weekend en bit upp i landet. Saknat henne lite. Och på fredag ska vi på sångstund på biblan med barnen. Ska bli sååååå mysigt.

När vi hade varit hos mormor så fick Felix och mamma åka buss hem och då önskade Felix att han fick sitta i ett säte som alla stora barn fick så det gjorde han med lite hjälp av mamma och ett säkerhetsbälte.

Men medan vi var hos mormor så lektes det. Men Felix gillar inte när mamma stör för att ta en bild.

Sen måste man ju vila med.

Sen har vi ju glömt att berätta om fredriksdal som vi hade utflykt till med bc. Felix kände nog att han var lika intresserad av kameran som getterna. Kallt var det också. Och på väg ut från ladan såg vi att man inte fick ha in vagnar i ladan då man kunde skrämma hästarna och de andra djuren. Hihihi..