En mammas dagbok

Oh my god

Jag förstår inte vad vi hade gjort för att förtjäna denna dagen.
Här har jag suttit och längtat efter att få komma iväg och träffa brorsan med familj. Men allt har jobbat emot mig.

Det började i onsdags, då glömde jag tvättiden och när jag kom ner hade granngubben sin tvätt i bägge maskinerna och jag fick ändra till torsdag istället. På torsdagen kom jag ner och då gick inte dörren att öppna så jag fick tvätta på fredagskvällen innan vi skulle åka på lördagen då idag.

Men så kom varningarna om snöoväder. Alla blir oroliga och det är nära på att resan ställs in. Men efter mycket tjat och vilja så kommer vi ändå iväg. Det börjar bra. Alla är på bra humör. Sambon följde med så jag var glad. Men efter bara en timmer körning smäller det på glasrutan. En plog på viadukten över motorvägen öser ner isig snö och smäller sönder fönsterrutan fram.

Vi blir strandade i Skånes fagerhult i 2 1/2 h innan en lånebil kommer och den andra bilen körs bort till verkstad. Envisa som vi är så åker vi vidare. Så skönt det ska bli att komma fram. Så efter någon timmes körning eller så, utanför Jönköping, ringer brorsan och säger att Elvira har fått magsjuka. Ja då är det bara att inse att det inte var meningen att vi skulle iväg och vända hemmåt.

Hur rolig dag är det? Fattades bara att vi skulle nå fram och bli magsjuka hela bunten. Det är tur vi hade bra sällskap och att Felix är så lugn i sig själv så allt gick bra ändå. Ingen skadad ( förutom Julius fot ). Tråkigt med bilen såklart!! Hoppas det löser sig snabbt och smidigt. Tur pappa är hemma mycket så han inte måste köra rundor i den där Volvon. 🙂

Ja det var vår trevliga helg. Tur är att vi ska försöka göra om den nästa helg fast då ska vi nå ända fram.

Grattis Elvira på ettårsdagen. Vi kommer nästa helg och firar dig och ger dig massor av paket. Krya på dig.

« »