Felix borstar sina tänder själv men mamma får kolla dem lite efter så att de verkligen är rena..

Efter tandborstningen och pottbesöket så blev det dags för lite öppna förskolan..

Så många barn det var..

Felix fick gå mycket försiktigt så han inte gick på någons fötter..

Till slut tyckte han det var för hög volym och för många barn så han satte sig i ett hörn vid dörren och höll för öronen.. Så då gick vi hem igen.. Han hade ändå fått leka i 2 timmar så.. Dessutom var där ett barn som gick och hostade och snörvlade så jag frågade mamman om han var förkyld..

Mamman – Ja det är han men det är nog snart slut..
Jag – Okej men om barnen är förkylda är det kanske inte så bra idé att ta med dem till en öppen förskola och smitta andra barn..?
Mamman – Nja.. Det är nog över snart så han smittas nog inte mer om ett par dagar.. Du får väl se till så ditt barn inte leker med mitt barn helt enkelt!

Jag blev rätt sur och irriterad över hur man kan vara så respektlös mot andra barn och familjer.. Jag skulle inte ta med Felix till något sådant ställe med andra barn om han var de minsta förkyld.. Denna ungen rann det från näsan på och han hostade som om han hade lunginflammation.. Hoppas inte Felix blev smittad bara.. Det är inget han behöver nu..

När vi kom hem var det dags för middag och sen nattning för lunchen.. Men Felix ska nu ha sina sista hörntänder där nere så han sover inte så bra.. Han vaknade en gång i kvarten och ville inte sova mer och bara skrek och grät.. Men han fick sammanlagt 2 timmars sömn.. Se så puffig han är..

Så blir det när man inte sover så bra.. Mot slutet tog jag upp honom och tänkte att han iaf hade sovit 1 ½ timme så han fick sitta i mitt knä medan jag såg färdigt en film.. Han somnade igen.. Hehe..

Eftersom lunchen var lite jobbig så blev det ingen lunch för mig, men när sambon kom hem så drog vi ner till waynes i hopp om lite mat. Jag tog det vanliga, en wrap, men det var inte som vanligt utan smakade bara chili eller nått nu så det blev bara två tuggor.. Så när vi sen kom hem så blev det plättar.. Och tack för penseln Marja.. Den är mycket bra.. 😛

Vad som händer i morgon vet vi inte än.. Det får vi se.. 😛 Men leka ska vi på något sätt..