Felix har nu haft matvägran i över en vecka. Idag hoppas jag att det vände. På en vecka har han inte fått i sig mer än 1/3 av vad han äter varje dag i vanliga fall.. Men idag fick han i sig nästan som en vanlig dag.. Skönt. Jag hoppas det vänder nu..

Detta är bilder från igår. Sonen min planerar och övar inför vår Nyköpingsresa. Såhär kommer vår packning se ut typ, enligt honom..

Jag tror han tror att han kommer få vara den som bär på bagaget.. Stackare.. Mammi ska ta hand om allt det. Han ska bara sitta i sin vagn eller gå fint bredvid..

Men det värsta är att han tycker det är roligt..

I morse var det min morgon att få sova länge.. Felix har, i och med matvägran o sjukdom, blivit mer mammig och tyckte inte det var ok att pappa låste sovrummet så att Felix inte kunde gå in och väcka mamma.. Han försökte bryta sig in med hjälp av en matsked.. 😛 Gullunge.. <3

Men när mammi vaknade så blev det dusch.. Mysigt men jag får inte längre stå under vattnet med honom, inte ens 10 sekunder för att skölja håret. Jag ska bara sitta där i badkaret och titta på när han står där och njuter av varmvattnet.. 🙂

När han kom ut så var det dags att bajsa klart. Han hade börjat i duschen men fortsatte sen i blöjan..

När unge prins Felix hade sovit en runda åkte vi till farmor o farfar och byggde roliga gubbar mm..

Det är en bil, en gubbe med tuttar och en mobil.. 😛

Nu får vi bara hoppas att sonen äter som han ska i morgon så han kan gå till dagis på tisdag.. *Hoppas*