Pommes och sömn..

Vi for iväg till Citygross väldigt tidigt idag för att hinna handla lite och sen dra till pappas jobb för lunch. Det blev Mc Donalds till lunch.. Vi tänkte först nån baguette eller så till lunch men de hade inget gått på affären så det blev McD.. Felix gillar pommesarna.

När maten var uppäten och pappa var tvungen att jobba igen så drog vi hem för liten tupplur.. Det är så mysigt när man har tid för lite bebismys..

Men man blir lite trött när man lägger sig i sängen med en så underbar gosse som Felix. Man vill bara krama om honom och sova i all evighet.. Visst är ni lite avis?

Efter tuppluren drog vi och hämtade pappa på jobb och sen såg vi att Elins lille kusin kom hem till Elin och ska stanna där typ lite mer än en vecka eller så.. Vi hade ju lovat Elins mamma att de skulle få låna Felix gå-stol så vi gick över med den när vi kom hem. Det blev så klart lite bus..

Som ni ser så dröjde det inte länge innan han började klättra på deras bord.. Hehe.. Tur det var ett bord han fick klättra på. Men det fanns fler i rummet..

Ni ser.. Kusinen,9 månader, har redan hamnat i gå-stolen.. Hehe.. Trivs som fisken. Skönt. Det underlättar med en sådan gå-stol så man kan släppa ner dem lite och göra annat. Felix hittade en bobcar..

My lärde honom att tuta.. Hihi.

Efter all denna lek så blev Elin hungrig och skulle äta så de gick ut i köket.. 2 minuter senare så kallade Elins mamma på oss så vi gick ut och fick se detta..

Hehe.. Hon var visst mer trött än hon var hungrig. 😛 Sött.. Felix ser ni i bakgrunden. Han skulle laga lite mat till henne.. 🙂 Gullungar..

I morgon blir det kräftskiva hos sambons föräldrar.. Muuuums.. Och på söndag åker vi till mormor efter lite loppis..

Lämna en kommentar