Ja röda dagar är helt onödiga när man är hemma med unge.. Då har man ju inget att göra.. Hehe.. Men vi har myst lite idag. Det började med att vi åt lite frulle.. Sen borstade Felix sina tänder med sin nya eltandborste som mormor köpt åt honom..

Han är så söt när han borstar sina tänder.. Han blev lite paff av kamerablixten mitt i borstningen..

Men sen fortsatte han att borsta i lugn och ro..

När tänderna var borstade så lekte han med sin spann.. Den är rolig att ha på huvudet..

Men den trillar ibland och då kommer han springande till mamma så jag kan sätta på den igen..

Sen sprang han iväg och vi hittade då honom på sitt rum där han hade hittat sin ihopknutna tunnel..

Hihihi.. Han satte sig i den och började ro med sin spade..

Sen gick vi och lade oss i sängen och nannade en runda.. Eller han gjorde medan jag och sambon tittade på en film i sängen..

Efter en tupplur så blev det mer bus.. Så klart.. Felix har fått en ny bilkudde men han vet nog inte riktigt vad den är till för..

När vi hade ätit lite och disken var fixad och matlådor var ordnade så hittade jag sambon och Felix på Felix rum.. De skulle leka.. Såhär ser det ut när de leker för fullt.. 😛

Men det delades ut pussar med..

Sen duschade Felix och jag en lång stund.. Och efteråt fick pappa torka ungen.. Hehe.. Sött troll.. Frillan var coolare i verkligheten.. Han är mycket långhårig nu..

Nu sover trollet gott och i morgon ska vi åka och fixa med trehjulingen som är lite knas, vi ska handla lite nya nappar och flasktoppar.. Men först ska vi till tandläkaren med trollet.. 🙂 Tur det inte är jag som ska sitta i stolen.. 😛