Morgonen började bra.. Felix sov heeela natten i sin säng så han vaknade vid 07.23 och ville gå upp, han hamnade i vår säng och sov 10 minuter tills någon granne startade betongborren.. Störiga de ska vara.. Innan 8 dessutom. Nåja. Jag klädde på mig och vid 9 var jag iväg på biblan för att boka sångstundstider med Anna och Elliot och Andreas. På väg hem med Felix träffade vi grannarna som skulle ut till Nya Ikea. Roligt roligt..

Sen vid 11 var jag nere på lilla strandgatan för att ha möte med Jenny.. Mycket trevligt möte måste jag säga. Kaffe och allt. Väl hemma igen packade jag in Felix i bilen och drog ut till Väla och Ikea för att möta upp Elin och Linn. Vi tog en tur inne på Ikea. Felix och Elin fick lite Mariekex av mig..

Felix bara vräker i sig utan att göra en min, ungefär som att det är en självklarhet att han ska ha kex när inget annat skojj händer.. Elin ser ut såhär när hon flirtar till sig ett kex.

När hon väl fått ett kex flippar hon lite.. Hehe

Sen tog vi en promenad in till Väla för lite fönstershopping.. Hehe. Felix och Elin ville ha en till fikapaus.

Först satt de en bit från varandra men sen fick Felix chansen att hålla Elin i handen medan jag och Linn distraherade henne med mobilkamerorna..

När de små tyckte att de hade ätit klart sprang de i förväg in på BR leksaker..

Sen körde vi hem.. Elin fick inviga den fina Ferrari-bilstolen. Lite dålig bild då ljuset inte var det bästa i garaget. :-/

Som ni ser så gillar både jag, Felix, Linn och Elin röda och svarta saker.. Alla vagnar och stolar mm är röda och svarta.. Hihi..

Väl hemma kom Linn och Elin in med kakor.. Muuuums megagoda.. Sen fick jag laga ”gardinen” som ungarna hade lekt med..

Vi hade på lite musik och Felix dansade lite..

Så jag satte fart och dansade jag med..

Helt perfekt dag alltså.. Det måste göras om.. Underbara barn!!