Ja då var denna dagen snart slut. Ganska skönt faktiskt. Dagen har stått stilla ganska mycket. Gillar inte att bara sitta.. Men jag är så glad över att Anna och lille nya gossen är hemma igen och att allt gick bra. 🙂 Får ge dom några dagar att vila sig och komma i ”form” så kan vi snart leka lite.. Men nu åter till bloggen..

Först så drog jag iväg på ett möte ganska kort. Felix fick klart följa med. Och efter det så var det dags att ta en promenad och handla lite.. Efter det gick vi hem och öppnade posten och åt lite mat. Då såg jag att vi fått ett kuvert från kina, där vi köpte linser mm från, med nya fjärren till kameran. Dock det jag fick se strax efter var att det kommit med en kinesisk spindel i paketet.. Såååå äckligt. Livs levande.. Dock inte så länge till..

Sen bar det av till sambons jobb för att lämna lunch och för att hämta hem honom.

Felix var tvungen att kolla så sofforna i fikarummet var kvar..

Och sen kollade han så att alla skummisskott låg kvar..

Men sen busade och hoppade han lite mer med pappa innan det var dags att dra hem.

Sen drog vi till stan och handlade lite nya skjortor till älsklingen och efteråt gick vi och handlade kvällsmat. Dock glömde vi handla lite så jag fick gå en runda till.. Och sen en runda till för lite tvättmedel.. Usch..

Nu drar vi på en minisemester i morgon bitti så denna underbara blogg kanske inte blir uppdaterad förrän på fredag men jag ska försöka att kasta in nått inlägg.. Men det är semester så det ska ju gälla även bloggen.. 😛