Lång men skön dag idag.. Jag är nöjd med mig själv idag.. Det är inte alltid jag kan säga det när jag sätter mig på kvällen.. Men jag har fått gjort mycket idag och ändå varit social..

När jag satt med frukosten kom Felix, drog fram sin babysitter och satte sig framför tv:n.. Helt själv..!!!

Sen följde han med ut i köket när jag skulle diska undan lite.. Han ska bli en kylskåpsfixare.. 😛

Han kan faktiskt öppna och stänga både kyl och frys helt själv med.. Mindre roligt.. Men han försvann från köket lika snabbt som han kom, och när han började pipa lite så gick jag efter för att kolla.. Titta vad jag hittade..

Hihihi.. Så gulligt.. Den ska stå i soffan.. När jag släppt ner honom igen så rusade han ut till tv:n igen..

Sen var det dags att kläs på så vi kunde gå ner till stan för möte.. När Felix var påklädd så drog jag på mig lite kläder och sen hittade jag honom på rummet igen.. Han är nog lite trött.

Men han ville inte sova i sin säng för jag hade sagt vi skulle iväg med vagnen.. Så han började leka medan jag fönade mitt hår.. Som ni ser blev det lite myskläder..

Han ville dock gärna ha sin fina bil i soffan..

Men när han kom i vagnen somnade han direkt..

Efter mötet drog vi hem igen och Felix käkade mat medan jag lagade vår mat.. Sen kom lilla Elin och My och klingade på.. Så Felix och Sambon gick ut för att leka tills maten var klar..

De är lite gulliga de där små.. Det är så skönt att ha en så fin innergård och ett par mysiga grannar som har barn i samma ålder..

Men de planerar nått lurt de där barnen..

Sen var det dags för välling när jag och sambon fått i oss lite mat.. Pappa och Felix har ett underligt sätt att göra välling på..

När jag var och slängde soporna nu efter lillkillen somnat så var My och lilla Elin ute och spelade boll.. Så frågar My så gulligt, medan Elin säger ”Felx Felx Felx….”, ”kan inte Felix komma och leka hemma hos oss i morgon”? Hehe.. Så jag sa att han förmodligen kunde det.. Vi får väl se vad som händer.. Gulliga ungar..