Jag känner att jag blivit lite dålig på att blogga på senaste.. Jag har inte samma energi just nu som jag brukar men är påväg tillbaka så snart så.. Hehe.. Pga dåligt bloggande så kommer det nu en dubbelblogg till..

Igår började morgonen med en runda på pottan..

Efter pottan blev det duschen en timme.. Så mysigt. Sen gick jag ur och torkade mig medan snutten stod kvar och myste..

När det led mot kvällningen så satt han på pottan framför tv:n för han ville inte missa sitt favvoprogram, unga mödrar, medan han bajsade.. 😛

Han ser dock ut att ha fått brottom när kameran kom..

Sen är vi då på dagens datum.. Morgonen började med att jag drog till stan på möte, vilket drog över lite.. Men när jag kom hem var det dags för lilleman att vila middag sådär 15 minuter.. Han somnade frivilligt i sin sittsäck igen..

Efter tuppluren ville han ut.. Han störde mig på toan bara för att säga, ”uuu”.. Hehe

Sen kom farmor på besök medan vi bakade lussekatter.. Felix fick en jättefin tröja av farmor..

Nu kan pappa natta gossen for real.. Så skönt att ”slippa” varannan kväll.. Det är bra för då får man lite mer frihet och då finns det en möjlighet att göra annat.. Och snart kanske nån annan kan natta honom med.. Men det får vi ta när han är lite äldre.. Så länge han är såhär liten så ska han bli nattad av mamma o pappa..

Jag måste ju berätta.. Felix har fått en dagisplats nu.. Sååå underbart.. 1 Februari ska han börja på dagis, vill säga om pappa gillar dagiset lika mycket som jag gör.. Återstår att se på tisdag då vi ska på besök.. 😛