Jag stör mig på alla former av regn men allra mest sommarregn för på sommaren ska det inte regna tycker jag. Det är det man har vår och höst till.. :-S

Nåja, idag var vi ute med babycaféet och ”grillade” lite. Det var lite tråkigt då det regnade men vi var iaf ute och fick frisk luft. Tyvärr blev det inga bilder för jag gillar inte riktigt att ta fram iphonen och plåta när det öser ner.. 🙁
Sen har Felix dragit på sig en förkylning som heter duga. Får hoppas det är över efter helgen så det inte står i vägen för bus med vänner..

Idag är det valborg.. Vi orkade inte hitta på något och festa är ju inte riktigt ett alternativ när man har småbarn, så vi köpte kräftor och bakade bröd istället och åt det till kvällsmat.. Såååå jävla gott.. Älskar skaldjur.. 🙂 Mums..

Fula som bara den är dem men goda.. 😛 Och för de som vill veta så ser jag såhär munter ut idag..

Ja.. Så roligt var detta inlägg..! Dagen har som sagt inte varit så underhållande.. Och inte en bild på Felix. Jo hans är ju med i förra bilden i sin gåstol som han nu är så himla intresserad av igen.. Här sitter han i mitt knä och vill bara ha välling och sen sova..

Och det kommer en här men den är inte från idag men jag tänkte bara visa hur vi måste göra när Felix råkat somna i vår säng på middagsluren..

Vi sätter alltså hans lekhage i vår säng runt Felix så kan han inte smita och vi kan då ägna oss åt annat om vi inte vill sova just då.. Hehe.