En mammas dagbok

Söndag..!

Vi har bara tråkat idag. Detta är nu andra dagen Felix har feber. Det är så tråkigt för han kan ju inte sova ordentligt. Inatt hade han 40,6 grader feber. Stekhet bebis naken i mamma och pappas säng hostandes och snuvig som bara den trots alvedon, ipren och nässpray samt hostmedicin. :-S Så ingen sömn i natt heller..

Ikväll ska pappa börja öva på att lägga Felix för natten. Felix är inte van vid det längre då pappa inte brukar lägga honom eller ta honom på nätterna men det ska det bli ändring på nu om bara Felix vill sammarbeta lite. De får försöka ett tag men efter en halvtimme får jag nog kanske hjälpa till om de är omöjligt. Han måste få komma i säng förr eller senare. Att lita på någon när man ska sova kan ju ta tid så det får arbetas in.

Vi var på väla idag och bytade Felix stövlar till passande storlek. Stövlar och regnställ fick han ju av mormor men stövlarna var en storlek för stora. Så nu strövar han runder här hemma med dem på..

Efter några försök fick han in balansen.. Det är ju inte lika lätt att gå i stövlar som i skor.. Men han verkar gilla stövlarna mer än skorna.. 🙂

« »