Stressigt..! Ångest..

Det har varit en lite jobbig dag idag.. Jag har inte riktigt varit mig själv. Det har varit mycket hormonrubbningar så jag har typ haft ångest hela dagen av att jag inte kunde bestämma vad jag skulle göra och vad som skulle bli bäst i slutet men allt löste sig. Det var meningen att vi skulle åka till Anna o Elliot o leka idag men snön satte stopp, jag skulle även ha tvättat ikväll men även det fick flytta på sig då vi skulle åka till farmor o farfar för restaurang på kvällen. Så jag fick flytta leket med vännerna till Lördag och det samma med tvätten.. Hoppas det inte blir några ändrade planer då. :-/

För lite mer än en vecka sen ungefär såg jag detta ifrån tvättrummets fönster.. Det är typ 20 st istappar som hänger ner från taket på gångtunneln över till campus. De kommer från rören som går under vårt vardagsrum. De har gått sönder förr men nu är det istappar på 3 dm var som hänger där mitt ovanför gångbanan.. Jag fick anmäla det till Akelius så de kan komma o ta bort det men jag tror faktiskt inte de lägger så mycket vikt i det tyvärr.. Hoppas de rasar på natten när ingen går där så ingen blir skadad..

Felix är så söt när han sover middag.. Detta är i vår otroligt matchande säng.. 🙂

På eftermiddagen skulle vi åka till farmor o farfar så Felix tog med sig en burk lasange.. Mums..

Visst är han bara för söt?!

Väl på restaurang Koriana så beställde Felix in lite kiwi.. 🙂 Han frågade tjejen själv och hon gick och hämtade det till honom..

Sen satt han bara och njöt.. 😀 Så nöjd över att han kunnat beställa själv.

Stor gosse.. Dagis på måndag.. Så roligt för honom..! <3

Lämna en kommentar