Tvätta bebis..

Ja det finns många sätt att tvätta en bebis på.. Vår bebis sätter sig i soptunnan och hamnar på något mystiskt sätt i vasken.. Hehe..

Hehe.. Så gullig..
Vi har inte gjort så mycket idag. Felix sov 3 ½ timme vid lunch.. Aningen länge men han ville inte vakna.. Han slog dövörat till, precis som sin pappa.. Men till slut vaknade han iaf.. Så gick vi och lekte lite på lekplatsen i furutorpsparken där vi hittade grannfamiljen med Linn, My och lilla Elin.. Sen hämtade vi pappa och Felix fick gå hela vägen hem sen.. Så duktig på att hålla handen nu när han går så.. Väl hemma var det dags för mat..

I morgon är det Lördag.. Ska bli roligt å se vad vi kan hitta på. Är det fint väder kanske det blir bad hos farmor och farfar..
Nästa vecka kommer nog min megaräkning från käkkirurgen.. Krångligt ärende men ska förklara lite.
Jag går hos sjukhustandläkarna för min tandläkarskräck.. Och under tiden jag är där ingår det ju lite att borra och laga och sådant på mina fucked up tänder.. Men så denna tanden jag fick dra ut nu sist ville inte med riktigt och det visade sig att en av rötterna nådde upp i bihålan och då måste en käkkirurg ta ut den så inte bihålan skadas.. Det är inte bara att bräcka den och dra ut den.. När jag går hos sjukhustandläkarna så betalar jag inte utan har fått bidrag från staten eller nått för att få hjälp, men när jag måste ner till käkkirurgerna så får jag betala. Då tänker ni säkert, men de ingår ju i sjukvård, men icke i detta fall. Detta är ett tandläkar-ärende som en kirurg måste göra så då får jag betala som ett tandläkarbesök.. Dyra pengar.. Så nu får vi hoppas att det kommer in mer pengar denna månaden på något mirakulöst sätt så jag har råd att betala den räkningen. 🙁

Nåja.. På måndag är det tandläkaren igen.. Hoppas de väntar lite med att dra ut min andra tand så det får läka lite på den sidan.. Fortfarande svullen.. 🙁 Får ”njuta” lite av helgen..

Lämna en kommentar