Det blir bara en bild idag för vi har inte gjort mycket idag. Jag var på möte i morse, fick bara sovit 2 timmar inatt och var tvungen att gå en runda på innergården i minusgrader med morgonrock, tofflor och jacka för att kunna somna över huvud taget. Jag kan inte svara på varför jag inte kunde somna men jag låg hela natten och vände på mig. ”Vakendrömde” som jag kallar det när man blundar och drömmer men är vaken lixom.. Svårt att förklara. Men det är väldigt kallt kl 04.30 kan jag säga. Speciellt om man bara har lite kläder på sig. Men det hjälpte! Dock höll jag på att svimma när jag kom in efter prommisen på natten så jag fick akutlägga mig i Felix soffa.. Sen blev det svart och jag fick lite svårt att andas. Men men.. Jag mådde bra någon minut efteråt och kunde gå in och lägga mig i sängen med mina älsklingar.

Så idag har vi bara slappat. Felix fick en djungelvrål-klubba. Först slurpa han i sig ganska mycket och när det gick att bita sönder den så gjorde han det. Plötsligt gillade han inte klubban.. Haha..! Cute!

I morgon ska vi iväg till min mamma, Felix mormor för att bilen ska på service. Det kommer kosta mycket pengar. Vi får hoppas att det blir pengar över efter räkningarna nu ikväll.. Annars blir det tight.. Då får jag väl ta från semesterkassan.. Men det blir väl ändå ingen semester så det gör väl inte så mycket. :-S Men så klart blir det massa mys och bus och en o annan fikastund.. 🙂