Uppdateringar!

Ja då var det dags att uppdatera er alla om vår vardag igen..! Det är inte mycket som ändrats. Eller jo det är det faktiskt..

Felix, som ni ser nedan med en ”kula” i brallan, ska bli storebror..! Hihi.. Augusti är det beräknat. Då vi vill ha planerat kejsarsnitt denna gången så är det ju lite flexibelt men den 19 säger de och kejsarsnitt brukar göras ungefär 10 dagar tidigare för att minska risken för att förlossningen ska komma igång själv. Då blir det på min födelsedag och det önskar vi inte så datumet kan väl alltid diskuteras..!

Jag pluggar just nu till socionom. Ett program som jag fullkomligt älskar. Ska bli skönt att komma tillbaka till det efter att lill*n är född och fyllat ett år och går på dagis med storebror..

Sen har jag även lyckats vara med i en olycka med min kära bil. Det var en mindre stöt mot en dragkrok på framförvarande bil. Men det som här inte ser ut att vara så stor skada är en dyr historia. Vi får se hur denna historia slutar.

Men pga att bilen nu är avställd och står hos bilpartner så får vi snällt ta bussen vart vi än ska. Det tär på min rygg något enormt men ibland har vi roligt på bussen. Felix tycker dock inte om morgonen när han måste åka buss till dagis för att mamma inte orkar gå upp för backen. Och han förstår inte varför vi inte tar bilen efter dagis och kör och hämtar pappa. Vi har snart en bil, om det blir den gamla eller en annan nyare är en annan fråga.

Ja då får vi se hur allt går. Jag återkommer med nya och fler detaljer vid ett senare tillfälle.. Nu är det dags att hämta sonen på dagis.. Bussen går om 8 minuter.. RUUUUUUUUUN!

Lämna en kommentar