Jag hinner inte med allt som ska göras. Det känns som om jag hade behövt en extra dag för varje dag.. Alltså 48 timmars dygn.. Det är så mycket som händer nu.

Igår hade vi Anna och lilla Mira på besök. Felix och Mira går så bra ihop.. Mira pussar Felix ibland och tätt där efter tar Felix Mira på rumpan.. Hihi.. Så gulligt.. Det var jättemysigt faktiskt. Glömde dock att fota.. Får komma ihåg det nästa gång.. 🙂

Men så igår kväll fick Felix snabbversionen av kräksjuka. Han fick upp all välling och sen var han bra igen. :-S Skumt.

Vi gjorde ju ett försök att åka till Nyköping förra helgen vilket slutade i krossad framruta och en hemåtvändning. Denna helgen gör vi ett nytt försök. Då ska vi bannemej komma hela vägen.. >-D Igår satt jag igen och bokade hotellet. Samma summa som innan, och samma bokning. Superior-room.. 🙂 Det ska bli roligt om vi nu kommer fram. Stackars Elvira som bara fick så få besökare på sin födelsedag som det blev. Men hon hade ju också nån magsjukeversion..

Idag trillar mormor in och ska klippa vår lilla afganhund Julius.. Han börjar bli aningen långhårig.. 🙂 Sen blir det väl lite bus mellan mormor och Felix med. Mer om detta kommer kanske ikväll eller i morgon.

Jag tittade igenom lite bilder igår som jag hade sparat på min dator. Titta så gulligt..

Felix nannar i gamla vagnen på pappas kontor..

Slö bebis i soffan en VARM sommardag..

Ytterligare en varm dag fast i den nya vagnen..

Gå-stolen han fick av mormor.. Han hade precis börjat ta sig framåt i den, 4 månader gammal..

På pappas kontor igen. Han började krypa bakåt..

Felix ligger i sin bönsäck och sover.. Eller inte.. haha