En mammas dagbok

Varför ska man ha tänder?

Om det var någon som missade det så regnade det idag.. Stackars studenter! Mouahahaha.. Lite skadeglad är jag allt.. Vi hade sol och varmt på min studentdag.. Hehe.. 🙂

Igår kväll bet jag sönder en kindtand med hjälp av kolakaka.. :-S Nåväl, jag ringde 07.45 till sjukhustandläkarna och hörde om de hade en akuttid till mig och mycket riktigt, det hade dem.. Så skönt. Felix fick följa med då det bara skulle läggas en provisorisk lagning tills jag har nästa tid hos min tandläkare som tyvärr inte var på plats idag.

Som tur är brukar det inte finnas sånna här små knattar på sjukhustandvården då de bara tar specialfall som jag (tandläkarfobi) eller de som har fysiska problem med att klara vanlig tandläkare, såsom en man jag såg förra veckan i väntrummet som saknade näsa.. Bara hål rätt in.. Stackare.. 🙁
Well well.. Felix tyckte inte det var ok att de pillade i min mun så han storbölade och skrek i högans skyar tills vi var klara, fem minuter senare.. Det visade sig att ytterligare en tand ruttnat från insidan.. Typiskt att en graviditet ska ställa till med dessa problem.

Nåväl nu väntar vi tills nästa gång, och då ska inte Felix behöva följa med.

Jag tittade mig i spegeln innan idag och insåg att skillnaden från någon vecka sen är enorm när det gäller mina finnar som jag får pga all stress. Kolla..

Då..

Och nu..

Sen blev vi lite hungriga så Sambon gjorde en mycket god nudelsoppa eller vad man kan kalla det. 🙂 Gottit som fan.

« »