Vi var och storhandlade idag.. Så skönt att få de gjort och att dessutom inte behöva stressa.. 😀
Dock hade inte Citygross allt vi skulle ha så då fick man pinna över till Maxi för de sista.. Då insåg jag att jag behövde en korg och att de va aningen jobbigt att ha hand om de och vagnen, men så kom jag på att jag kunde lösa det på ett bra sätt så jag bara behövde putta vagnen så kunde vagnen dra korgen efter sig.. (en korg med hjul då såklart..)

Jag knöt fast korden i ett snöre jag redan hade på nätet och sen va de klart.. Hehe.. Dock gjorde jag ju inte detta när jag storhandlade på citygross, för då hade jag stor vagn, men på Maxi skulle jag bara ha ett par grejor så då fungerade det.. Felix somnade nämligen när jag lade över honom i sin vagn efter citygross så jag kunde inte bara ta en annan vagn till honom..

Vi försöker få över Felix på lite billigare nappar, typ de för 29:- för ett tvåpack.. Istället för 39:- stycket-napparna han har nu. Men han tar bara dem om han redan sover och man snabbt byter napp.. Annars totalvägrar han.. Vi får ge det några dagar då han bara har den nya nappen på dagarna och sen kanske han vill ta den på kvällen.. :-S Eller så får vi väl köra med de dyra napparna.. Allt för min lille bebis som blivit så stor..

I morgon ska vi först upp till gyn-avdelningen på sjukan och få kollat upp lite problem och sen är det dags att dra till ängelholm och hembygdsparken med en massa gosiga mammor och deras gosiga barn så Felix och jag får leka av oss lite.. 😛 Ska bli såååå roligt.. Hoppas vädret håller bara..