Idag har det varit sooool.. Jag är så glad..!! Nu kan man börja planera för veckan och sommaren.. Kolla in vad vi gjort idag..

Först busade vi lite.. Felix gillar att dra i kläder nu mera..

Sen fastnade han i sin rallybil.. :-S Inte lika roligt.. Men han sa inte ett ljud.. 🙂 Han skulle lösa de själv.. Jag fick inte röra honom.

Sen har Felix börjat säga ett ord till som jag inte kan lista ut.. Många ord har jag gissat ut men detta kan jag inte, så är det någon som kan tyda så säg till..

Till lunch blev det pizza från igår.

Felix åt lite rexona-deo.. Hehe..

Sen tog vi en promenad så att Felix fick sova lite och jag fick lite motion.. Då fick vi syn på en klass som spelade brännboll i stadsparken..

Sånt tycker jag är mysigt.. Men sen fick vi syn på en clown och en massa andra konstiga figurer på stan.. Kan undra vad det handlade om..

När Felix vaknat så drog vi vidare upp till Elineberg och vännerna Anna, Mira och Neo för ytterligare en promenad fast denna gången till Willys.. 😛 Felix fick lite kex och sådant.. Verkade gå ner mycket lätt.. En påse var tom innan vi han komma ut ur affären..

Det var dessa han åt.. Sempers nya kex och russin för de små..

Russinpacketen var typ 40 sådana här små askar i en påse så det var inte så att jag bara köpte en liten ask till honom.. 🙂

I morgon är det MEGA-storhandling samt tvättid.

Onsdag kommer vi åka till hembygdsparken i ängelholm med ett ex antal andra mammor och barn för att leka en massa.. Det kommer bli hur roligt som helst.

Torsdag ska vi leka en runda med Elliot och Anna.. Kanske kan vi få hit Anna, Mira och Neo med.. Eller så kan vi gå till dem.. 🙂 Vilket som.. Det ska bli mysigt..