Fy för så fligit jag är på att blogga.. Detta är mitt 300:de inlägg på denna bloggen.. Sååå nice. 🙂 Nåja nog om det o åter till dagen.. 😛

Igår gick mitt skal till iPhonen sönder.. Jag sa detta till sambon och påpekade att jag behövde ett nytt skal.. Sen gick jag ner till tvätten och när jag kom tillbaka så låg där ett paket på bordet.. En tidig julklapp hette det.. 😛 Han hade slagit in den i folie med tillhörande knorr medan jag var nere i tvättstugan..

Han hade redan köpt ett skal till mig i julklapp och passande nog gick ju mitt sönder så det fick bli en tidig julklapp.. Han hade ju köpt sådär 3 st till eller nått.. Än så länge.. Se så fint det är..

Idag åkte vi på möte i stan och sen direkt ut till väla för julshopping.. Felix passade på att leka lite inne i skoaffären.. Han var så duktig och gick fint bredvid vagnen när vi var på väla.. Han förtjänade en busstund..

När Felix hade sovit så for vi till Elliot o Anna o Andreas på ett spontanbesök.. Felix o Elliot gick snabbt in i sovrummet och hade HBKM (hemliga babyklubbmöte).. Vi hörde bara Elliot säga, ”dädä öö..” typ och Felix, ”ne, ajja, inte, fy” Vi fick inte vara där inne alls.. Men jag lyckades fota dem i smyg..

Så underbara.. När buset hos Elliot var över och vi lämnade Anna åt pepparkaksbaket så drog vi till pappas jobb och skulle hämta honom men det tog inte lång tid förrän jag hittade Felix här..

Han lekte bland packmaterialet.. Hihi.. När vi kom hem blev det lite Italiensk kycklingpasta.. Såååå fruktansvärt god.. Trots risken för bajskommentarer så lägger jag ändå upp bilden på maten när den ligger i pannan.. Kanske inte ser så god ut men det är den.. Och den som vill kan komma hem till mig så ska jag laga den till er så ska ni få smaka på den godaste kycklingpastarätten ever..

Nu ska jag joina min älskling framför lite UFC.. Kanske äta lite av brorsans julchoklad.. 🙂 Bra för hjärtat på många sätt..