Det blir inte så mycket gulliga bilder på Felix idag.. Vi har nämligen inte gjort något på två dagar. Jag mår inte så bra så jag tror jag är lite sjuk. Men vi tar det som det kommer.. Mycket mys och kel i soffan framför tv:n. Felix är nöjd ändå. Men idag verkar det vara svårt att natta honom. Han är nog lite rastlös för att vi inte gör saker.. Både han och jag hade behövt lära oss att ta det lite lugnt då och då. Vi är nämligen inga som vanligen sitter stilla hela dagarna.. Men ibland är det också bra att kunna..

Däremot har vi faktiskt fått en ny micro av farmor o farfar.. Såhär såg den gamla ut.

Den gick fört sönder på knappen som öppnar microdörren, sen nu bara nån månad senare så slutade den värma maten.. Den bara snurrade plattan och brummade lite så nu fick vi en ny av sambons päron.. Så snälla de är.. Tänker på mig när jag ska värma barnmat eller min oboy.. Hehe.. Har ju fått köra på det gamla sättet på spisen med kastruller mm i en hel dag igår.. :-/ Hehe.. Här är den nya iaf..

Det är lite skillnad på dem även om det inte syns.. Den nya är mycket större än den gamla och den lyser när dörren är öppen.. Nackdel för mig då jag brukar låta dörren vara öppen när jag inte använder den men det kan jag ju inte nu.. Sen är den mycket snyggare och har ett handtag istället för tryck-knapp.. Nåja.. Skönt å slippa värma Felix mat med vattenbad som tar typ 15 minuter iställer för att värma en burk i micron som tar 50 sek.. Hehe.. Nej men skämt åt sido.. Vi använder faktiskt micron väldigt mycket varje dag.. Min gamla var bara 4 år men den har säkert arbetat hårdare än många andra äldre micro..

I morgon ska vi busa med Elliot o Anna.. Har vi tur kommer Jessi o Aidan med.. 🙂 Kul som tusan.. Får väl se var vi ska ses.. Hoppas inomhus bara för jag tåler fan inte detta vädret.. :-S