Nu har det börjat bli fint väder nästan varje dag, vilket gör att vi kan njuta ordentligt av vår innergård. Felix tar dock ibland tillfället i akt och irriterar de gamla genom att denna gången kasta in en halväten varmkorv på gubbens altan. Oj oj oj vad han fick skäll.

Han fick så klart ta smällen själv så han blev ledsen. Men det är så man lär sig. Gubben rörde iaf inte honom, det hade jag koll på men han fick veta att man inte gör så.

Sen stannade han inne o körde bil i stället. 🙂

Svår bild kanske, men ja det är jag som försöker slappna av lite. Det händer inte så ofta men ibland så..

Här äts det frukost och kläs på inför en lång dag. Skola, dagis och jobb.

Senare samma dag fick jag stryka skjortor till sambon som skulle på ett E-handels event i stockholm.

Sen fick man jobba lite.

Vi var på väla, som vanligt, här om dagen. Pappa köpte ny kamera som faktiskt tar fina bilder. Eller är det motivet som är finast?

Men han var inte nöjd med fotograferingen när han fikade.

Däremot hade han inget emot det när det serverades kindersticks hos farmor.

Hos farmor är det alltid godis. På gott och ont. Får kanske minska på godisätandet och öka matätandet hos farmor.

En morgon när vi alla hade duschat så fönade vi Felix hår och mammas hår sen var det pappas tur, då fick Felix göra det.

Roligt roligt..

Det handlar om precision. Noga noga för att få alla strån torra.. 😛

Felix har ju haft feber och hosta och rinnande kliande ögon och näsa och ett sjuhelvetes humör utöver trottsåldern så vi gissade på att han kanske hade pollenallergi då detta startade samtidigt som sambon kände av det. Här är det direkt efter de stuckit mm men bara några minuter senare kollade vi igen och då var heeeela armen svullen så han fick medicin för det. Verkar fungera. Han mår bättre nu.

Efter testet blev det en runda till parken bara för att få hans tankar på annat. Han har ju inte svårt för att skaffa sig vänner. 🙂

I söndags drog jag o Felix på loppis. Han hittade en bil som han fick köpa för en femma. Och sen blev det korv innan vi körde vidare till farmor för bus.

Samma dag åkte vi bort och kollade på de nyanlända bebisarna på tropikariet. Här är en av dem.

Nu får ni hålla till godo tills nästa bloggning. Nu ska tjockisen vika tvätt o sen dra till skolan.